BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEYEN KRİSTAL TAŞLAR

bağışıklık sisteminin doğal taşlarla desteklenmesi

 

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEYEN KRİSTAL TAŞLAR

Corana Virüs’ün  yayıldığı ve mücadele edildiği bu zor dönemlerde ben de sizlere doğanın armağanı kristallerden oluşan bağışıklık yapılandırma, koruma ve destekleme yazısı hazırlayayım dedim.

Kristaller krallığında “Bağışıklık sistemi”nin en önemli destekleyicisi FLORİT’tir.

 

 

 FLORİT; Bağışıklık sistemine ve hızlı hücre yenilenmesine destek verir. Gözyaşı kanalları, mukoza, burun, iç kulak,           denge, boğaz ve konuşma için iyidir. Stres ve melankoli   durumlarında bu hallerden uzaklaştırır. Akciğer sağlığı ve kalp     çakrası bölgesindeki tüm organlara uygun titreşimleri yollar.

 Yapısında bakır, demir, magnezyum, silisyum bulunduran Florit, duygusal dengeyi sağlar, stresi azaltır, özgüvenini arttırır   ve karışıklığı giderir.

 

AKUAMARİN;  serinletici bir taştır. Bedendeki enfeksiyonla yaratan enerji ile baş etmekte yardımcıdır ve özellikle     Boğazdaki rahatsızlıklara örneğin; larenjit, iltihaplı boğaz ağrısı ve farenjit iyi gelir. Tabi boğaz bölgesindeki ağrıdan sonraki enerji durumu dengesizliklerinde de faydalı olacaktır; Nezle ve Grip gibi…

 Akciğer bölgesinde nefes zorluğu yaşayan veya sigara için kişilere yardımcı olur. Alkol ve sigara bağımlılıklarında   sıkı bir destekçidir. Kolye olarak üzerinde taşıyan kişiyi bağımlılıklardan uzak tutmaya yarar.

Yapısında taşıdığı silisyum minerali sayesinde, bedende sağlıklı bir deri oluşturmaya egzamayı, ürtikeri, sedef hastalığını hafifletir. Akuamarin sinir sistemini sakinleştirir. Herpes’i engellemede ve alerjik belirtileri durdurmada faydalı olabilir.

 

AVENTURİN; Bağışıklığın güçlendirilmesi, akciğerler ve kalp bölgesindeki organların titreşimini hatırlayıp dengelenmesine yardımcı olmak için Aventurin bir kolye takmanız yerinde olacaktır.

 

  PEMBE KUVARS: Akciğer ve solunum sistemini yüksek sevgi enerjisinin titreşimi ile besler. Pembe Kuvars takmak,   meditasyonda kullanmak, uyku ve vücut konumlandırmaları ve kişinin bulunduğu mekanlarda tutulması için en önemli   taşlardan biridir. Bulunduğu eve huzur, birlik, ilişkilerde güven ve aşk titreşimleri yayar.

 

KUNZİT; Stres kaynaklı baş ağrılarını dindirmeye yardımcı olur.  Kalbi güçlendirir. Kan dolaşımı sistemini ve damarları rahatlatır. Timus bezini ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Hücre ve dokuların yenilenmesine destek olur. Bazı mental rahatsızlıkların(depresyon, Panik atak) giderilmesinde faydalıdır, neşe ve sevinç verir.

 

 ZÜMRÜT; Güçlü bir kalp şifacısıdır. Akciğerleri desteği oldukça iyidir. Astıma ve diğer akciğer problemlerine yardımcı   olur. Kemikler ve dişler, doğurganlık, görme duyusunu dengeler.

 Kalp ve yüksek tansiyon gibi kan basıncı rahatsızlıklarına yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir, bakteriyel ve   viral enfeksiyonlarla savaşır ve iltihaplara, yaralara ve böcek ısırıklarına yardımcı olur. Hafızayı kuvvetlendirir ve zihne   berraklık verir.

 

MALAKİT; Bağışıklık sistemi, kalp ve damar sağlığı, akciğerler, pankreas, dalak, hipofiz bezi, görme bozuklukları ve dişler, doku yenilenmesi, fiziksel denge, dayanıklılık için faydalıdır. Detoks etkisi yaratır.

 

 

LEPİDOLİT; Çok yıpranmış ve kronikleşmiş sinizr rahatsızlıklarını lepidolit ile sakinleştirebilir ve iyileşmesine yardım   edebilirsiniz.

 Stres ve Kaygı kaynaklı düşüncelerinizi teslimiyet duygularını lepidolit yardımı ile geliştirerek hayatınızdan çıkarmaya   çalışabilirsiniz. Lityum içermesinden dolayı duyguların verdiği acıyı dindirir. Zihni sakinleştirir ve huzur verir.

 

 

Daha Detaylı bilgi almak isterseniz "Doğa Ruhları Kristaller" kitabıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

                                                 https://www.astroart.com.tr/doga-ruhlari-kristaller

 

 

 

Etiketler: bağışıklık , Doğal Taş Kursu, Gaye Döşer, Kozmik Merkez
Eylül 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR